maanantai 1. kesäkuuta 2009

Tilausohjeet ja toimitusehdot

Tilausohjeita:

Voit tilata Laurelinpuodin tuotteita sähköpostitse tai puhelimitse. Tee tilauksesi osoitteeseen laurelinpuoti@hotmail.com tai arkisin klo 10-16 puhelimitse numeroon 044 0558090.

Saat muutaman päivän sisällä sähköpostiisi tilausvahvistuksen ja ennakkolaskun. Jos et saa sähköpostia muutamaan päivään, niin otathan yhteyttä uudelleen. Tuotteet lähtevät matkaan 0-2 päivän kuluessa siitä, kun laskun suoritus on Laurelinin tilillä.

Postituksesta ja postikuluista:

Tuotteet postitetaan edullisimmalla tavalla. Postituksesta ei tule muita kustannuksia kuin itse postimaksu, ei postitus-, eikä laskutuslisiä. Tuotteita ei toimiteta postiennakolla. Pakettien postimaksu on, paketin koosta riippumatta, aina maksimissaan 8 euroa, lopun maksusta tarjoaa Laurelin. Poikkeuksena on paketit ulkomaille, jotka maksavat postin todellisen hinnaston mukaisesti.

Jos haluat pakettisi matkahuollon kautta, neuvottele asiasta erikseen. Matkahuollon paketit maksavat todellisen hinnaston mukaisesti.


Vaihto- ja palautusoikeus:

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Tuote tulee palauttaa samankuntoisena kuin sen on saanut, se ei saa olla pesty, eikä käytetty. Tuotteen tulee olla myyntikuntoinen. Tuotteilla, jotka on valmistettu omien toiveiden mukaisesti, ei ole palautusoikeutta. Ota yhteyttä ennen palauttamista ja palauta tuote halvimmalla mahdollisella tavalla. Postikulut korvataan edullisimmalla kululla, jolla tuotteen voi palauttaa.

Tuotteiden hinnoissa on mukana arvonlisävero 22%.

Henkilö- ja osoitetietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä niitä käytetä mainostukseen ilman lupaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti