maanantai 1. kesäkuuta 2009

Pikkuhousunsuojat ja siteet

Kestositeet ovat hengittäviä ja varmoja kuukautissuojia kaikenikäisille naisille. Ne ovat mukavantuntuisia ihoa vasten, eivät hiosta, eivätkä haise kemikaaleille. Kestositeet ovat mukavuutta haluavan naisen kuukautissuojia!

Laurelin siteitä on saatavilla kolmessa koossa.
-Pienin side, pikkuhousunsuoja, sopii tiputteluvuotoihin, kupin varmistukseksi ja kuukautisten viimeisille päiville.
-Keskikoko, päiväside, on sopiva suoja normaaliin kuukautisvuotoon.
-Suurin, yöside, on hyvä runsaisiin vuotoihin ja nimenomaan yökäyttöön, tilanteisiin jolloin tarvitsee siteeseen lisää pituutta ja varmuutta.

Laurelin-siteet ovat malliltaan kiitollisia. Loivat kaarteet takaavat sen, että ohivuotoja tapahtuu vai aniharvoin, jos silloinkaan. Siteitä voi käyttää leveä pääty eteen tai taaksepäin, vuodosta riippuen. Niitä voi käyttää myös vähäiseen virtsankarkailuun.

Laurelin siteissä on kolme kerrosta kangasta + imukerros. Imua on siteestä riippuen 1-3 kerrosta. Housuja vasten on kosteussuojana pul-kangas, keskellä sidettä on tukikangas, johon imut on ommeltu ja ihoa vasten on mukavantuntuinen kuosikangas. Siteessä ei ole muita näkyviä ompeleita, kuin reunan saumurointi. Siteet kiinnitetään pienellä Kam-muovinepparilla. Housuja vasten tulee se puoli, jossa on tuotemerkki.

Siteissä on käytetty kosteussulkukankaina useimmiten br-puleja ja 1-mil puleja. Tukikankaina on käytetty mm. flanellia, bambua ja napakkaa trikoota. Imukankaina on käytetty mm. bambu- ja hamppukankaita, sherpaa ja flanellia.

Hinta:

- pikkuhousunsuoja 6€/kpl
- päiväside 7€/kpl
- yöside 8€/kpl
- kokeilusetti: 1kpl/koko 18€
Katso myös kohdat: pesuohjeet ja varastotilanne.

kestoside, päiväside, kuukautissuoja, phs, yöside, laurelin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti