perjantai 15. toukokuuta 2009

Laurelinilta saa myös ekologiset pesuaineet!

Tuotevalikoimassa on myös ekologisia pesuaineita!

AlmaWin - Luonnollista puhdistusta

AlmaWin on sitoutunut kehittämään, valmistamaan ja jakelemaan ekologisia puhdistus- ja pesuaineita, joiden tulee olla harmoniassa sekä ihmisen että luonnon kanssa ja lisäksi erityisen ihoystävällisiä. Valikoiman kaikki tuotteet sopivat kuluttajille, jotka etsivät ekologisia ja turvallisia tuotteita.

Erityisesti ne sopivat henkilöille, joille iho asettaa vaatimuksia allergioiden tai herkkyyden vuoksi. AlmaWin on ainoa tuoteperhe Euroopassa, joka on onnistuneesti läpäissyt Heidelbergin yliopiston sekä Witten-Herdecken yliopiston dermatologiset testit.

AlmaWinille on myönnetty DIN ISO 9001-laatusertifiointi, joka on tae jatkuvasta laadunvalvonnasta. Useimmat AlmaWin-tuotteet ovat Belgian Ecocertin sertifoimia, josta osoituksen Ecogarantie-logot.

AlmaWin-tuotteet:
Almawin, cleanut, soapnut, pesuaine, pesupähkinä, Laurelin

AlmaWin Cleanut

AlmaWin Cleanut Eco concentrate
- Pesupähkinää sisältävä liuos pyykinpesuun.

AlmaWin Cleanut Eco concentraten sisältämä pesupähkinäuute saa pyykkisi ihanan pehmeäksi ilman erillisen huuhteluaineen käyttämistä. Myös pyykin silittäminen on helppoa.

Jotta pyykkisi tuoksuisi hyvältä, olemme lisänneet tuotteeseen ainoastaan luonnon eteerisiä öljyjä. Kontrolloitua luomuviljelyä olevat eteeriset eukalyptus- ja rautayrttiöljyt muodostavat harkittuna yhdistelmänä miellyttävän kevyen ja raikkaan tuoksun.

AlmaWin Cleanut Eco concentrate soveltuu värilliselle pyykille (myös tummille väreille) sekä kaikille veden kovuuksille. Suositeltavat pesulämpötilat ovat 20°C – 60°C.

750 ml AlmaWin Cleanut Eco concentratea riittää 25 pesukertaan.

Hinta: 9,90e
Koko: 750ml


Almawin, käsitiskiaine, LaurelinAlmaWin Käsitiskiaine


Valitsemamme miedot sokeripohjaiset tensidit yhdistettynä rasva-alkoholisulfaatteihin ovat erittäin ihoystävällisiä. Nämä pesevät aineet ovat tunnettuja erinomaisen rasvan ja lian irrotus- ja hajotuskykynsä ansiosta. Niiden ansiosta astia kuivuu kirkkaaksi ilman, että vaaditaan pyyhekuivausta.
Koska miedoinkin tensidi liuottaa rasvaa myös iholtasi, olemme lisänneet sekä vehnäproteiineja että glyseriiniä AlmaWin Käsitiskiaineeseen. Ne hoitavat ja palauttavat ihollesi sen menettämää rasvaa.

AlmaWin Käsitiskiaineen raikas tuoksu on peräisin luonnon eteerisistä öljyistä: kontrolloitua luomuviljelyä olevista sitruunaruohosta ja eukalyptuksesta.

Hinta: 3,90e

Koko: 500ml
Almawin, yleispuhdistusaine, Laurelin


AlmaWin Yleispuhdistusaine


Yleiskäyttöön soveltuva pesuaine kaikille koville pinnoille, kuten laatoille ja kaakeleille, lattioille sekä lakatuille pinnoille.

Valitsemamme sokeripohjaiset tensidit sekä rasva-alkoholisulfaatit ovat pesuaktiivisia aineita, jotka ovat erityisen hellävaraisia iholle. Ne ovat myös nopeasti ja helposti biohajoavia. Viedäksemme ihoystävällisyyden vielä pitemmälle, lisäsimme AlmaWin Yleispuhdistusaineeseen ihon kuivumista estävää, hoitavaa vehnäproteiinia. Tämä pesuaineyhdistelmä on siis mieto iholle mutta sitäkin aggressiivisempi lialle ja rasvalle.

Hinta: 4.90e
Koko: 500ml


ekologinen, AlmaWin, Laurelin

AlmaWin Kylpyhuoneen puhdistusaine

AlmaWin Kylpyhuoneen puhdistusaine sopii kaikille happamia aineita kestäville pinnoille kylpyhuoneessa.


Maito- ja sitruunahappoa sisältävä yhdiste liuottaa kalkkia sisältävää likaa. Edellä mainitut luonnolliset hapot tuotetaan sokerista käymismenetelmällä ja ne ovat täysin biohajoavia. Maitohapolla ja sitruunahapolla on erittäin hyvä kalkin irrotuskyky. Pesuaktiivisia ainesosia tarvitaan rasvaisen lian poistamiseen. Käyttämillämme sokeripohjaisilla tensideillä on erityisen ihoystävällisiä ominaisuuksia. Silti ne irrottavat ja hajottavat rasvaa ja likaa tehokkaasti. Kalkkisaostumat liukenevat ja kylpyhuoneestasi tulee säihkyvän puhdas.

Hinta 6,90e

Almawin, valkaisuaine, Laurelin


AlmaWin Valkaisuaine


Happeen perustuva valkaisuaine konepyykille ja -tiskille.

Annostele yksi ruokalusikallinen valkaisuainetta pyykinpesuaineen joukkoon. Tarkista pyykkisi hoito- ja pesuohjeet.

Voit poistaa kahvi- ja teetahrat posliiniastioistasi lisäämällä puoli ruokalusikallista valkaisuainetta konetiskiaineen joukkoon.

Hinta: 8.90e
Pakkauskoko: 500g


Pesupähkinätuotteet:

Wup-pesupähkinä, pesupähkinä, pesuaine, saponiini, LaurelinWup-pesupähkinät

Pesupähkinä Sapindus Mukorossi
1. Aito kasvikunnan pesevä aine
2. Ympäristöystävällinen
3. Sopii tensidiallergisille
4. Mieto iholle, ei kuluta tekstiilejä

Pesupähkinä (Sapindus Mukorossi) on peräisin Intian pohjoisosasta. Sitä on käytetty pesu- ja puhdistusaineena vuosisatojen ajan. Kuoret sisältävät saponiineja, erittäin tehokkaita yhdisteitä, joita kasvi tuottaa suojautuakseen tuhoeläimiltä. Saponiineilla on erinomainen puhdistusvoima. Pesupähkinät ovat vaalean- tai tummanruskeita, kuivia tai tahmeita ja niiden kovuus vaihtelee. Pesupähkinöiden kuoret soveltuvat mainiosti käytettäviksi pyykinpesukoneessa. Joutuessaan veteen ne muodostavat saippualiuoksen, joka vaahtoaa kevyesti. Pesupähkinöiden hyvät ominaisuudet tekevät niistä sopivia myös muihin käyttökohteisiin.

Jos pesupähkinöiden kuoria keitetään vedessä, tuloksena on bakteerien kasvua ehkäisevä liuos, joka soveltuu hyvin kodin yleispuhdistusaineeksi. Erityisesti allergioista tai neurodermatiitista kärsivät henkilöt, jotka eivät siedä tavallisten pesuaineiden kemikaaleja, löytävät pesupähkinöistä todella suositeltavan vaihtoehdon.

Pesupähkinät ovat uusiutuva luonnonvara, joka ei kuormita vesistöjä ja meriä, kuten tavalliset pesuaineet. Käytön jälkeen pesupähkinän kuoret voidaan kompostoida ja ne ovat täysin biohajoavia.

Käyttö:
Yhteen konepesukertaan tarvitaan 7-10 g pesupähkinän kuoria (4-8 kuoren puolikasta), jotka murskataan jotta saponiinien liukeneminen veteen tehostuu. Laita kuorimurska mukana tulevaan puuvillapussiin, sulje se ja laita suoraan pesukoneen rumpuun pyykin joukkoon. Pesupähkinöiden pesuteho vastaa tavallisen pyykinpesuaineen tehoa, mikäli pyykki on normaalisti likaantunutta. Öljy- ja rasvatahroihin suosittelemme esikäsittelyä sappisaippualla.

Pesupähkinät soveltuvat kaikkiin veden lämpötiloihin, myös villan ja silkin hienopesuun. Jos käyttämäsi vesi on kovaa ja käytät tavallisesti vedenpehmentäjää, se on hyödyllistä vastakin.

Pesupähkinät pesevät hellästi värilliset tekstiilit niitä haalistamatta. Valkoisille tekstiileille on hyvä käyttää silloin tällöin valkaisuainetta (natrium perkarbonaattia).

Pesupähkinät tekevät pyykistä ihanan pehmeää eikä erillisiä pyykinhuuhteluaineita tarvita. Pesupähkinät ovat tuoksuttomia. Jos kaipaat pyykkiin raikasta tuoksua, lisää muutama tippa eteeristä öljyä pyykinhuuhteluaineen lokeroon.

Tuotteelle on myönnetty Ranskan virallinen Ecocert-luomusertifikaatti.

Hinta:- 200g:n pussi 4,20e (sisältää puuvillaisen pesupussin)- 400g:n pussi 8,40e (sisältää puuvillaisen pesupussin)- 1kg:n laatikko 21e (sisältää keinokuituisen pesupussin)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti