tiistai 12. toukokuuta 2009

Laurelin yhdenkoon sisävaipat -> Malli poistuu, nyt poistohintaan 15€/kpl!

Laurelin-mallistossa on sisävaippoja sekä uusista että kierrätetyistä kankaista. Kierrätettyjä kankaita ovat mm. käytetyt flanellilakanat ja froteepyyhkeet, kuosikankaina voivat olla myös käytetyt vaatetuskankaat.

Kumman valitset, kierrätyskankaisen vai uusista kankaista ommellun vaipan?
Kierrätyskankaiset rasittavat luontoa vähemmän, koska materiaalit ovat jo olemassa olleita kankaita, eikä varta vasten vaippakäyttöön valmistettuja. Kierrätyskankaisissa vaipoissa on hyvä imukyky jo ensikäytöstä lähtien, koska kankaat ovat jo ennestään käytettyjä ja useasti pestyjä. Uusista kankaista valmistettujen vaippojen käyttöikä on jonkin verran pidempi kuin kierrätyskankaisten, koska uusi kangas on vasta elinkaarensa alussa. Molemmissa on etunsa, valinta on sinun.


Käyttöohjeet:

Säädä vaippa sopivankokoiseksi etuneppareiden avulla. Läppä kannattaa taittaa kaksinkerroin, jotta imukykyä on eniten siinä kohdassa missä sitä tarvitaan. Taita pojalle läppä eteen ja tytölle keskelle. Halutessasi voit käyttää vaipassa irrallista kuivaliinaa. Pue vaippa lapsen päälle ja säädä sopiva kireys tarrojen/neppien avulla. Muista laittaa kosteussuluksi joko vaippakuori tai villahousut. Katso pesuvinkkejä kohdasta Pesuohjeet ja valmiit vaipat kohdasta Varastotilanne. Voit myös valita vaippojen kankaat itse, kurkkaa tällöin kohta Kuosit.

vaippa, vaipankuva, kestovaippa, Laurelin, muotoonommeltu, sisävaippa, rakennekuva
Laurelin yhdenkoon sisävaippa kattaa vaippakoot S-L.

vaippa, vaipankuva, kestovaippa, Laurelin, muotoonommeltu, sisävaippa, rakennekuva

vaippa, vaipankuva, kestovaippa, Laurelin, muotoonommeltu, sisävaippa, rakennekuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti