tiistai 12. toukokuuta 2009

All in one-vaipat eli AIO:t

Laurelin yhdenkoon all in one on ihanteellinen helppovaippa pitkällä käyttöiällä. Vaippa on sopiva n. 5-15 kiloisille lapsille ja kattaa vaippakoot S-L. Vaippa voi siis mahtua koko vaippaiän, riippuen lapsen koosta ja rakenteesta. Vaipan korkeutta säädetään etuneppareilla ja leveyttä vyötärön tarroilla.

Laurelin yhdenkoon aio:ssa on ulkopinnan kankaana polyesteripintaista pul-kosteussuojakangasta. Vaipan sisällä on kauttaaltaan kerros imukangasta ja kuivaliinakankainen tasku, jonne sujautetaan vaipan imuläpät. Imuläppiä on kaksi, yksi kiinteä läppä vaipan etureunassa ja yksi irtonainen tiimanmallinen läppä. Läpissä on kolme kerrosta imukangasta. Tarrat ovat laadukasta Aplixia ja nepparit Kam-neppareita.

Käyttöohjeet: Läpät vedetään ulos vaipasta ja korkeus säädetään neppareilla sopivaksi. Kiinteän imuläpän kannattaa taittaa kaksinkerroin, jotta imua on juuri siinä kohdassa johon sitä tarvitaan. Ihan pienelle lapselle riittää imuksi luultavasti pelkkä kiinteä läppä, mutta tarpeen tullen vaippaan voi lisätä vaipan mukana tulleen irtonaisen tiimaimun. Pue vaippa lapsen päälle ja tarkista ettei haarasta pursota ulos imukangasta. Katso pesuvinkkejä kohdasta pesuohjeet.

Hinta: 24,00e/kpl

vaippa, vaipankuva, kestovaippa, Laurelin, aio, all in one, yhdenkoon, one size

Yhdenkoon vaippa muuntuu moneen eri kokoon!

vaippa, vaipankuva, kestovaippa, Laurelin, all in one, rakennekuva, aio

vaippa, vaipankuva, kestovaippa, Laurelin, all in one, rakennekuva, aio

vaippa, vaipankuva, kestovaippa, Laurelin

Laurelin yhdenkoon all in one 3-vuotiaan päällä.


Tässä esimerkkejä vaippakuoseista! Tarkista saatavuus kohdasta varastotilanne.
all in one, Laurelin, kestovaippa, pul

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti